08:00 - 17:00

Derfor skal du bruge en tømrer til:

Bygning af carport

Hos 3XBYG kan vi bygge din nye carport, så bilen kan komme til at holde i tørvejr, og du kan få et skur til cykler, haveredskaber eller værksted.
Vi forlænger levetiden på din bil og skaffer ekstra plads til opbevaring!

Vi sætter ikke

Vi sætter ikke bare en ny carport op

bare en ny carport op

En carport kan mere end at

En carport kan

mere end at give

tørvejr til bilen

give tørvejr til bilen

Det er sikkert først og fremmest bilen, du har i tankerne, når du overvejer at få bygget en carport. For med tag over bilen, holder den længere. Og oftest kan du også slippe for at skulle fjerne sne og frost fra ruderne, inden du skal køre. Desuden er en carport også sundere for din bil, fordi vinden kan blæse undervognen tør, så den ikke ruster nær så hurtigt.

Men en carport åbner også op for, at du kan få opført et større eller mindre skur, hvor du kan opbevare f.eks. cykler og haveredskaber. Og måske også få plads til et lille værksted. Med strøm og støbt grund i skuret, kan du også flytte kummefryseren ud, så du får mere plads indenfor.

Med 3XBYG som din byggepartner, kan du få erfaren og fagkyndig rådgivning om alle de muligheder, som du får med en ny carport. Samt hjælp til alt det praktiske lige fra at støbe stolpehuller og eventuelt grund og til opførelse og færdiggørelse af carporten.

                Du skal sjældent have byggetilladelse til en carport

Så længe din nye carport (med eller uden skur) er på mindre end 50 kvadratmeter, holder sig under 4 meter i højden, og du ikke har andre småbygninger på grunden, behøver du ikke søge byggetilladelse til din nye carport.

I stedet kan du nøjes med at anmelde dit byggeri til kommunen. Og har de ikke gjort indsigelse inden for 14 dage, kan du trygt sætte byggeriet i gang.

Dog er det også vigtigt, at du sikrer dig, at størrelsen på din carport ikke får din byggeprocent på grunden til at blive for høj. Sker det, kan kommunen kræve byggeriet revet ned. Og idømme dig dagbøder, indtil det er gjort.

Som udgangspunkt må byggeprocenten på en grund med helårsbeboelse ikke overstige 30 procent. I nogle kommuner og lokalplaner kan der dog være andre procentsatser, som gælder.

Har du valgt os til at stå for opførelsen af din carport, undersøger vi naturligvis alle regler, servitutter og lokalplaner for dit lokalområde. Det sikrer dig, at byggeriet ikke overstiger den tilladte byggeprocent på din grund.

3xbyg toemrer udendoers ny carport til bilen huset

Hvor lang og bred

Hvor lang og bred skal en carport være?

skal en carport være?

3xbyg toemrer udendoers opmaaling carport

Men hvor lang og hvor bred skal din carport så være. Det afhænger naturligvis af, hvor mange biler der skal være plads til. Og om du gerne vil have opført et skur i forlængelse af carporten. Enten foran eller til en af siderne.

Til selve carporten skal du regne med at afsætte 2,5 til 3 meter i bredden til den første bil. Og 2 meter i bredden til de efterfølgende biler, der skal være plads til. Dertil kommer så bredden på et eventuelt skur til en af siderne.

I længden skal du typisk regne med mellem 5,5 til 6 meter for selve carporten. Og så lægge længden på et eventuelt skur til, som skal ligge i forlængelse af carporten.

Er du i tvivl om, hvilke mål der er de rigtige for din carport? Eller vil du gerne have et erfarent og dygtigt tømrerfirma til at bygge den for dig? Bare klik på knappen nedenfor, og udfyld formularen. Så kontakter vi dig om byggeriet af din nye carport.

Så nemt får du bygget en ny

carport ― med og uden skur

Så nemt får du bygget en ny carport ― med og uden skur

Med 3XBYG er du kun 3 skridt fra at få opført en lækker carport:

1.

Kontakt os i dag

og få et uforpligtende tilbud på opførelse af en ny carport.

2.

Vi bygger din nye carport

så du får bilen under tag og eventuelt også et skur.

3.

Forlæng levetiden på bilen

og få evt. også plads til cykler, haveredskaber og et værksted.

/08:00 - 17:00/

/08:00 - 17:00/