08:00 - 17:00

Derfor skal du bruge en tømrer til:

Nye trægulve i din bolig

Hos 3XBYG renoverer, udskifter og lægger vi nye trægulve i din bolig, så du kan nyde den hyggelige og indbydende atmosfære og får et bedre indeklima.
Vi fremmer æstetikken i din bolig!

Vi lægger ikke

Vi lægger ikke bare nye gulve

bare nye gulve

Trægulvets

mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge et trægulv til din bolig.

Først og fremmest er der hele æstetikken ved et trægulv. Her skaber træets varme farver og årringenes mønstre i træet en mere hyggelig, indbydende og klassisk, elegant atmosfære.

Dernæst er et trægulv væsentligt mere behageligt at gå på og bliver ikke nær så koldt som et sten- eller betongulv, når du slukker for varmen. Desuden kan du trygt lade børnene tumle omkring på trægulvet. For de slår sig ikke nær så hårdt på gulvets brædder som på et stengulv.

Endelig giver et trægulv et sundere indeklima end tæpper. For trægulvet er dels nemt at gøre rent, og dels kan der ikke ophobe sig støvmider, støv og allergener på samme måde, som hvis du have lagt tæpper på gulvet.

3xbyg toemrer traegulv fordele bolig
3xbyg toemrer traegulv fordele bolig m

Trægulvets
mange fordele

Vælg mellem mange

Vælg mellem mange forskellige træsorter og
typer af trægulve

forskellige træsorter og

3xbyg toemrer forskellig traesorter gulv1
3xbyg toemrer forskellig traesorter gulv1

typer af trægulve

Med 3XBYG som din partner på gulvet, har du frit valg mellem alt lige fra billige trægulve i laminat over klassiske parketgulve i eg, bøg og ædeltræ og til mere rustikke, høvlede gulvplanker i fyrretræ eller andre træsorter.

Vi kan både renovere dit eksisterende trægulv, udskifte det eller lægge helt nye trægulve i dit nybyggeri. I forbindelse med arbejdet kan vi samtidig isolere under gulvet, så du slipper for fodkolde gulve og kan spare på varmen. Samt lægge støjdæmpende måtter eller plader under gulvet, så gangstøj og andre støjgener reduceres

Altså kan dit nye gulv både sænke boligens energiforbrug og CO2-aftryk og skabe et bedre og sundere indeklima. Det er faktorer, som er med til at tjene investeringen i et nyt trægulv væsentligt hurtigere ind.

Vi kan stå for projektet fra start til slut, herunder også de arbejdsopgaver, der skal bruges andre håndværkere til. Så behøver du kun at tale med én håndværker for at få det trægulv, du drømmer om

Så nemt får du renoveret

udskiftet eller lagt

et nyt trægulv

Så nemt får du renoveret udskiftet eller
lagt
et nyt trægulv

Med 3XBYG er du kun 3 trin fra at få det trægulv i din bolig, som du drømmer om:

1.

Kontakt os i dag

og få et uforpligtende tilbud på renovering af eller nyt trægulv.

2.

Vi lægger dit nye gulv

så du får et flottere og mere behageligt gulv at gå på.

3.

Nyd den gode atmosfære

og et mere behageligt indeklima med et nyt trægulv.

/08:00 - 17:00/

/08:00 - 17:00/